Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uživajte!

Utakmicu po utakmicu (4.12.2023.): A koji su benefiti toga?

Pred vama je novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu.

Po ustaljenom ovosezonskom običaju, epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu je započela rubrikom Q&A.

Pitanja gledatelja bila su prilično šarolika, od toga je li Takuro Kaneko najbolje pojačanje Dinama u posljednje dvije sezone i hoće li Ivan Perišić već na zimu doći u Hajduk.

Zašto utakmice u HNL-u redovito kasne u odnosu na zakazane termine, je li Niko Kristian Sigur tehnički najpotkovaniji igrač lige, hoće li Bruno Petković otići kod Nenada Bjelice u Union Berlin, također su bila neka od pitanja naših gledatelja, kao i ono glede najboljeg vratara našeg prvenstva.

Vezano uz subotnji ždrijeb skupina Europskog prvenstva, Pukšar je iznio nekoliko savjeta svima koji planiraju put u Njemačku.

Osijek i Rijeka razočarali. Ili ipak ne?

Mali derbi ovog kola bio je sraz Osijeka i Rijeke na Opus Areni gdje nije bilo golova, a naši voditelji su se iščuđavali zbog čega su svi akteri bili zadovoljni bodom. Nogometašu Rijeke Toniju Fruku ta je utakmica bila posebna jer su ga došli bodriti obitelj i prijatelji iz okolice Našica.

Rijeka u cijeloj sezoni ima samo dva poraza i to na Poljudu i Maksimiru, dok su u svim drugim utakmicama Riječani nešto uzeli.

Hajduk s Karoglanom do jesenskog naslova

Naslov jesenskog prvaka Hajduk je proslavio trijumfom nad Goricom u božićnom raspoloženju, ponovno ne primivši gol. Pod vodstvom Mislava Karoglana Splićani imaju šest pobjeda u šest utakmica, očito je da ima kemije između njega i igrača, a s obzirom na nedavne rezultate Majstora s mora, očekuje se invazija na Zagreb u preostale dvije utakmice i gostovanja kod Lokomotive i Dinama.

Dinamo na pogon sjajnog Japanca

Kolo je zatvoreno utakmicom u Koprivnici gdje je briljirao Japanac Kaneko. Trudio se jako i Arber Hoxha za kojeg je Dinamo navodno zainteresiran, vidjet ćemo hoće li Modri iskrcati iznos koji će Farmaceuti tražiti.

Rudeš i dalje ne zna za pobjedu, uzeo je svoj četvrti bod protiv Lokomotive kojoj kao da nedostaje više rezultatskih ambicija. U sličnoj letargiji je i Varaždin koji je bez ispaljenog metka pao u Puli protiv Istre 1961.

Na koncu smo vidjeli rubriku Kladionica, a prije odjave voditelji su prezentirali dresove koje su gledatelji poslali u sklopu božićne humanitarne aukcije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider