Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Freeze Corner by GOL.hr

Gledaj SP 2018 na Foodballerki uz GOL.hr i osvoji nagrade

Večerašnju utakmicu Vatrenih protiv Argentine gledajte u zagrijanoj atmosferi uz dobru hranu i piće na Foodballerki u Centru Zagreba.

Foodballerka

Na Foodballerki ćete pronaći i Freeze Corner by GOL.hr kojeg su do sada posjetili stotine navijača spremnih za vatreno navijanje i demonstraciju svog navijačkog duha. GOL.hr odlučio je tražiti najuvjerljivijeg 12.IGRAČA Vatrenih, stoga je na Foodballerki postavljen nogometni gol s čak 10 fotoaparata koji istovremeno bilježe vaše navijačke poteze pred GOL.hr nogometnim golom.

Nakon svake utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018., GOL.hr redakcija među brojnim objavljenim freezovima bira najuvjerljivijeg 12.IGRAČA, a nagrada za pobjednički navijački freeze su personalizirani dresovi hrvatske nogometne reprezentacije 2018. te nogometna lopta Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. Najuvjerljivijeg 12.IGRAČA utakmice Hrvatska – Nigerija pogledajte ovdje

Svi koji su posjetili Freeze Corner by GOL.hr dobili su, osim svog freeze poteza 12. IGRAČA, set crvenih i žutih kartona za tri utakmice naših Vatrenih, a neki su svoj crveni karton izvukli već pred GOL.hr golom na Foodballerki.

Festivali na Strossmayerovom trgu poznati su po odličnoj hrani koja je na prošlogodišnjem Fuliranju i Zagreb Burger Festivalu oduševila sve prisutne, što je istaknula Hana Klain, voditeljica komunikacija te dodala da su pozvali renomirane ugostitelje koji će samo za Foobalerku pripremati domaće i strane specijalitete, prilagođene Festivalu na otvorenom, s posebnim naglaskom na kvalitetu hrane.

Osim toga, očekuje vas i glazbeni program nakon utakmice. Ovaj tjedan program je posebno prilagođen produženom vikendu pa su na repertoaru četiri fantastična dana, tzv. “Vikend surprise na Foodballerki”. Poluvrijeme utakmice Hrvatska - Argentina ispunit će DJ Didi, koji nastavlja s glazbom 80-ih nakon tekme. U petak od 20.00 sati nastupaju Kuzma i Shaka Zulu, a u subotu na meniu je DJ Phat Phillie. Nedjelju zaključuju Bolesna braća također u 20.00 sati. Ulaz je slobodan i svi su dobro došli!

Više o GOL.hr na Foodballerki pročitajte na 12igrac.gol.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider