Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prijeti li kolaps?

Zbog pandemije koronavirusa glavni sponzor PSG-a zatvara pipu: Nema nogometa, nema novaca

Pariški nogometni velikan našao se u velikim problemima nakon što je glavni sponzor kluba zaprijetio da nema namjeru davati novac dok traje stanka zbog koronavirusa.

Igrači PSG-a ironiziraju Haalandovu Budinu pozu (Foto: Screen shot Twitter)

PSG bi se mogao naći u velikim problemima ukoliko se francusko prvenstvo ne nastavi kroz mjesec, dva. Naime, glavni klupski sponzor Accor zaprijetio je da neće više financirati klub dok se nogomet ne vrati na travnjake.

Izvršni predsjednik Accora Sebastien Bazin otkrio je javnosti da iduća uplata prema pariškom klubu "vjerojatno neće ići, kao ni bilo koja iduća dok se nogomet ne vrati u normalu".

Šarapova Spojite prijevremenu mirovinu i izolaciju zbog korone i dobit ćete Šarapovu koja dijeli svoj broj mobitela

"Sponzori ne mogu davati novac za reklamu koja se ne vidi. Ako mene pitate sezona pod bilo koju cijenu mora biti nastavljena"m kazao je Bazin.

Accor po sezoni uplaćuje oko 80 milijuna eura kao sponzor pariškog kluba, a kako je do kraja francuskog prvenstva preostalo za odigrati gotovo malo više od četvrtine utakmcia (10), PSG bi mogao ostati bez nešto više od 20 milijuna eura, što nikako nije zanemariv iznos čak ni za najbogatiji nogometni klub svijeta.

Paige VanZant Svakodnevnim objavama izluđuje svoje fanove, jer svaki put otkrije malo više nego što bi trebala

Više o

Nastavi čitati