Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
promjena planova...

Buffon najavio veliki zaokret u svojim planovima: "EP 2020. godine? Ne isključujem"

Iako je bilo izvjesno da na kraju sezone odlazi u mirovinu, čini se da od toga neće biti ništa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni vratar Italije Gianluigi Buffon najavio je da će na kraju sezone otići u zasluženu mirovinu, što je rastužilo i ganulo mnoge ljubitelje nogometa. Međutim, čini se da je došlo do promjene planova, jer je u razgovoru za Gazzettu dello Sport otkrio drugačije planove.

Počasni gost na svečasnosti dodjele nagrada "Gazzetta Sports Awards 2017" i dobitnik nagrade za osobu godine ne želi u mirovinu dok se osjeća ovako kao posljednjih nekoliko tjedana.

"Dokle god se osjećaj korisnim želim nastaviti igrati. Nakon ispadanja od Švedske dobio sam jako puno poruka podrške i ljubavi. Ljudi shvaćaju da nikada u životu nisam nosio "masku" i da sam uvijek bio iskren u svemu što sam radio", rekao je Buffon.

Italija je izgubila od Švedske u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, što je označilo kraj Buffonove reprezentativne karijere. Barem se tako činilo...

"Europsko prvenstvo 2020. godine? Živim dan po dan. Ne isključujem mogućnost...", rekao je zagonetno talijanski vratar.

Juventus je trenutno trećeplasirani sastav Serie A s dva boda manje od vodećeg Intera, odnosno bodom manje od Napolija. U osmini finala Lige prvaka u veljači suparnik će mu biti Tottenham, dok će u osmini finala Coppa Italije igrati protiv Genoe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider