Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki prijatelj s lovrenom

Legendarni Gerrard stigao u Osijek i poklonio se Modriću: "Najbolji veznjak svijeta"

Steven Gerrard priznao je da je obožavatelj Luke Modrića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je prvi put sa svojim igračima iskušao travu Gradskog Vrta, trener Glasgow Rangersa i jedan od najboljih veznjaka u povijesti Steven Gerrard pokazao je kako je itekako upoznat s kvalitetama Osijeka.

"Ovdje kod kuće Osijek je agresivna momčad, veoma dobra u napadačkom dijelu. Posebno su jaki na lijevoj strani, lijevi bek ima kvalitetan centaršut i opasan je iz prekida. Ali bez obzira na protivnika, meni je najvažnije uspjeti u tome da Rangersi budu pravi."

Trener domaćina Zoran Zekić uvjerava - Glasgow se može dobiti. Škotski mediji o Zekiću su se pak raspisali kao o velikom navijaču kolege Gerrarda, dok je ovaj još predvodio vezu Liverpoola.

"Bio sam mu velika potpora, barem navijačka, u nastojanju da bude prvak Engleske. Izrazio sam poštovanje prema čovjeku koji je bio svjetska klasa vezna, ali evo nadam se da nije još na tom tragu kao trener. Nek malo sačeka!"

Legendarni Englez nije mogao izbjeći pitanje o pobjedi Vatrenih nad Gordim Albionom u polufinalu svjetskog prvenstva. Gerrard nije štedio na komplimentima.

"Mislim da u ovom trenutku imate najboljeg veznog igrača na svijetu - Luku Modrića, čiji sam obožavatelj. Također, tu je i jedan od mojih najboljih prijatelja u nogometu - Dejan Lovren. Čestitam im na plasmanu u finale, svaka čast Hrvatskoj. A što se tiče Engleske, pobijedit ćemo vas sljedeći put."

Gerrard je ovog ljeta i u Rangerse doveo jednog mladog Hrvata. Oko 2 milijuna funti platio je Slaven Belupu za stopera Nikolu Katića, kojem proriče blistavu budućnost.

"Ne sumnjam, ako nastavi napredovati i poboljšavati svoju igru, sigurno će biti reprezentativac Hrvatske."
A Osječani se nadaju da će Stivie G nakon sutrašnjeg dvoboja imati još jednu uspomenu na kobne Hrvate.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider