Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Doživio zvižduke u pobjedi

Što se događa s donedavno ponajboljim veznjakom svijeta? ''Moramo prihvatiti reakciju navijača''

Gerard Pique ponudio je podršku Philippeu Coutinhu nakon još jedne loše utakmice brazilskog veznjaka.

Philippe Coutinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivši igrač Liverpoola Philippe Coutinho doživio je zvižduke navijača zbog loše izvedbe u pobjedi Barcelone na Camp Nou. Brazilac je zamijenjen deset minuta prije kraja utakmice, a navijači Barcelone su pokazali što misle o njegovoj igri.

Coutinho je ove sezone postigao osam golova za Katalonce, ali samo tri od listopada i čini se kako je izgubio samopouzdanje. Njegov suigrač Gerard Pique smatra da su navijači i kritičari oštri prema njemu zbog transfera od nevjerojatnih 160 milijuna eura.

''Philippe ima dobru sezonu'', rekao je Pique za Marcu te nadodao:

''Očito da je njegov dolazak bio skupo plaćen pa to znači da se više očekuje od njegove igre. Tako je kako je. Moramo prihvatiti reakciju navijača jer su oni naši pratitelji, ali iznutra mu moramo pružiti podršku. Trebamo ga u najboljem izdanju za kraj sezone i siguran sam da će biti.''

Pobjedom protiv Rayo Vallecana Barcelona je vratila sedam bodova prednosti u odnosu na Atletico, ali Pique još nije otpisao najveće rivale.

''Ne možemo nikoga isključiti sve dok matematički nije gotovo. Ostale momčadi nas mogu kazniti'', zaključila je zvijezda Barcelone.

Krah PSG-a doveo do bolesne ponude Reala: 350 milijuna eura za Neymara! Neymar, Cavani i Mbappe (Foto: AFP) Neymar plače na proslavi rođendana (Screenshot) Neymar (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider