Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
S ljetovanja u novi klub

Gdje će Messi nastaviti karijeru? Španjolci tvrde kako ova fotografija otkriva njegovu sljedeću destinaciju

Tri destinacije u Europi i dvije egzotične.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odlazak Lionela Messija iz Barcelone vijest je koja je danas srušila Internet, poslije cijele karijere u Kataloniji Argentinac je i službeno odlučio ne produljiti ugovor, a sad kreće licitiranje svjetskih nogometnih giganata za njegov potpis.

Mundo Deportivo je podijelio fotografiju koju je jučer Neymar objavio na Instagramu i dodao kako ona najbolje oslikava Messijevu budućnost.

Svijetla budućnost u Gradu svjetlosti

Brazilski superstar je objavio fotografiju s odmora na Ibizi na kojoj je s Messijem i suigračima iz PSG-a, Leandrom Paredesom, Marco, Verrattijem te Angelom Di Marijom.

gol expired Barcelona službeno potvrdila: Lionel Messi odlazi iz kluba! divider

Isti izvor tvrdi kako Nasser Al Khelaïfi nikad nije odustao od Messija te da novac ionako nikad nije bio problem. Model plaćanja skupih plaća ionako mu nije problem, samo odštete.

City otpao, ostaju još tri destinacije u Europi

Lani kad je Messi pričao kako odlazi, šuškalo se kako bi karijeru mogao nastaviti kod Pepa Guardiole u Manchester Cityju, međutim potpis Jacka Grealisha i mogući dolazak Haryja Kanea eliminirali su ih izgleda iz utrke.

Kladionice spominju još dva europska kandidata, Manchester United i Inter, a nude se i egzotične destinacije, poput povratka u Newell's Old Boys ili odlaska u Inter Miami.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider