Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''bit će im teško u parizu''

Gazda PSG-a ljutito poručio u Madridu: ''Realu je pomogao sudac, a Neymar ne ide nikamo''

Real je preokretom protiv PSG-a stigao do vrijedne pobjede pred uzvrat u Parizu.

Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Mogu li pariški prinčevi nadoknaditi 3:1 iz prve utakmice protiv madridskih kraljeva, saznat ćemo 6. ožujka. No čini se kako na Parku prinčeva opet proživljavaju noćnu moru, baš kao protiv Barcelone prošle godine. No za razliku od tada, oni su ti koji imaju šansu stići rezultat u uzvratu.

Parižani su definitivno u malom šoku. Real igra lošu sezonu, oni razbijaju male francuske klubove s 8:0, činilo se kako sve ide u njihovu korist, naročito nakon vodstva. No dogodio se veliki preokret i Real je sad u puno povoljnijem položaju iako, naravno, nije ništa gotovo.

''Ovo je važna pobjeda za nas. Utakmica traje 90 minuta, a Real ima iskustva u Ligi prvaka. Znali smo da PSG ima jaku momčad s odličnim napadačima koje smo morali pritiskati kako bi ostali bez lopte. S ta dva zadnja gola imamo dobru prednost'', smatra Cristiano Ronaldo koji poziva na oprez:

''Nije gotovo. Moramo zabiti i u Parizu kako bi osigurali sljedeće kolo.''

Baš kao i nakon prošlogodišnjeg šoka na Camp Nouu, u PSG-u su za poraz djelomično optužili i suce. Kritizirao ih je nesretni Unay Emery. On tvrdi da njegova momčad nije imala isti kriterij u prvoj utakmici.

''Pomogao im je u nekim dvojbenim odlukama, nismo zaslužili ovakav rezultat.''

Šeik je ljutit

Slično razmišlja i Nasser Al-Khelaifi, katarski gazda pariškog kluba.

''Rezultat nije pošten, igrali smo bolje u drugom dijelu, mogli smo još zabiti. No radili smo i pogreške. Mislim da im je pomogao i sudac. Realu će biti teško u Parizu.''

Osim o talijanskom sucu Gianluci Rocchiju, šeik je govorio i on svojoj najvećoj zvijezdi.

''Ostaje li Neymar? Naravno. Neymar će 100 % igrati u PSG-u sljedeće sezone'', poručio je Al-Khelaifi kojeg sve više nerviraju jedna te ista pitanja o odlasku Neymara u Real.

Brazilac pak ponavlja poput papagaja kako je sretan u Parizu.

''Imam ugovor s PSG-om, koncentriram sam isključivo na PSG i sretan sam zbog toga.''

No znamo kako te riječi nemaju preveliku vrijednost u modernom nogometu. Što se uzvrata tiče, Neymar je optimističan.

''Ništa nije odlučeno. Nismo imali potrebnu stabilnost i zrelost u ovoj utakmici. Nismo bili loši, ali moramo biti bolji u uzvratu. Prošle godine sam s Barcelonom bio u težoj situaciji pa smo prošli'', poručio je brazilski nogometaš.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider