Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije se ni snašao

VIDEO Mlada zvijezda potpisivala autograme, a ona mu bez srama uvalila broj telefona

Gavi je produžio ugovor s Barcelonom, a možda zaradio još nešto.

Galerija Gavi i nepoznata djevojka Gavi

Jedan od najboljih mladih nogometaša svijeta, 18-godišnje čudo od djeteta, Gavi, potpisao je novi ugovor s Barcelonom, gdje se šest godina školovao u legendarnoj nogometnoj akademiji La Masiji.

Tinejdžer koji je bio na popisu želja najbogatijih europskih klubova ostaje u Barceloni, koja se osigurala u novom ugovoru odštetnom klauzulom od milijardu eura, koliko ima i njegov suigrač Ansu Fati. Radi se o najvećim klauzulama u nogometu općenito.

Gavi dio nove čudesne generacije Barce

Gavi je dio nove čudesne generacije Barce koju odgaja Xavi te s Pedrijem, Fatijem, Nicom i ostalim mladim zvijezdama garantira blistavu budućnost Barcelone i španjolske reprezentacije, u kojoj je Gavi postao standardan već sa 17 godina.

Na svečanom potpisivanju novog ugovora Gavi je dijelio autograme, a onda je jedna mlada dama ukrala svu pažnju, zbog čega je brzo postala zvijezda na društvenim mrežama.

Mladi Gavi spremno joj se potpisao na zastavi i fotografirao se s njom, a ona mu je gurnula papirić s brojem telefona.

Iniestin nasljednik, kako mu tepaju, ubrzo će se morati suočiti i s tim dijelom života nogometne zvijezde. Neki se nisu uspjeli othrvati ovakvim ponudama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider