Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oduševio je

Klinac od 17 godina u 19 minuta je napravio ono što Realovcima nije uspjelo u 90

Gavi je oduševio pristupom protiv Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Barcelone ostvarili su jednu od najuvjerljivijih pobjeda u 249. španjolskom El Clasicu svladavši Real Madrid na njegovom Santiago Bernabeuu sa 4:0 (2:0).

Dvaput je Realovu mrežu zatresao Pierre-Emerick Aubameyang (29, 53), a po jednom Ronald Araujo (38) i Ferran Torres (47).

gol expired Udar na Ancelottija zbog Modrića: Nikome nije jasno zašto je to napravio divider

Tek 19 minuta u velikoj utakmici je dobio i mladi 17-godišnji Gavi. Barcelonin veznjak je ušao u igru u 71. minuti i do kraja utakmice oduševio fanove.

Gavi je za 19 minuta osvojio ukupno pet duela, a to je više od svih igrača Reala. Nitko iz redova madridskog kluba nije osvojio pet duela u El Clasicu.

gol expired Realov kapetan nakon debakla: "Da nije bilo Modrića, bilo bi još gore" divider

Mogla je Barcelonina pobjeda biti i uvjerljivija, ali je Thibaut Courtois uspio spasiti svoju momčad prave rezultatske katastrofe.

Real Madrid i dalje vodi sa 66 bodova, devet više od drugoplasirane Seville koja je u nedjelju pred svojim navijačima samo remizirala s Real Sociedadom (0:0). Barcelona se pobjedom u El Clasicu, svojom petom prvenstvenom u nizu, probila na treće mjesto sa 54 boda uz utakmicu manje od vodećeg dvojca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider