Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
real teško poražen

Udar na Ancelottija zbog Modrića: Nikome nije jasno zašto je to napravio

Ancelotti se odlučio na čudnu kombinaciju i gurnuo Modrića u vrh napada.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je u nedjelju u El Clasicu srušila Real Madrid na Bernabeu. Bilo je 4:0 za Katalonce, koji su se, izgleda, vratili na stare staze i pokrenuli novu eru pod Xavijem.

Real Madrid je bio favorit, ali Barcelona je oduševila igrom i u potpunosti nadigrala Real, koji nije imao pravu priliku za gol.

Madridski klub protiv Barcelone nije mogao računati na Karima Benzemu, pa se Carlo Ancelotti odlučio na pomalo čudnu kombinaciju. Luku Modrića je poslao u napad pored Vinicusa i Rodryga.

gol expired Xavi najavio veliki povratak Barce: "Očekivao sam težu utakmicu protiv Reala" divider

Modrić je prvi put u karijeri igrao tu poziciju, a na njegovo mjesto je otišao Valverde. Ancelotti je shvatio pogrešku tek u drugom dijelu, ali već je bilo kasno.

"Bili smo neprepoznatljivi, sve je otišlo u pogrešnom smjeru. Rekao sam igračima da je to moja krivnja. Igrali smo jako loše i pristup nam je bio jako loš. Pogriješio sam u pripremi utakmice. To mi se može dogoditi jednom, dvaput, inače nisam u krivu", izjavio je Ancelotti i tako priznao pogrešku.

gol expired Nogometaši Barcelone likuju nakon rušenja Reala: Pogledajte što je im Pique poručio divider

"Modrić je meč počeo kao napadač, lažna devetka, jer smo upravo tamo, visoko u Barcinoj polovici, željeli dulje imati loptu. Nažalost, nije nam uspjelo. Plan nam je bio da kontroliramo loptu više od suparnika te da ga pritišćemo visoko, ali nakon prvog gola Barcelone pokazalo se da nam se plan nije ispunio i suparnici su nam napravili štetu'', dodao je iskusni trener.

Zbog te odluke da Modrića stavi u napad Ancelotti je doživio udar navijača na društvenim mrežama, koji nisu mogli vjerovati kako je to mogao napraviti jer je svima jasno da je Modrić najbolji na svijetu na poziciji zadnjeg veznog, a talijanski trener ga je gurnuo u napad.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider