Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudo na Vigoritu

Gattuso šokiran nakon nevjerojatnog gola: "Bolje da su me izboli nožem"

Trener Milana Gennaro Gattuso bio je šokiran nakon što su Rossoneri ispustili pobjedu u finišu utakmice protiv posljednje momčadi talijanske lige.

Genaro Gattuso (Foto: AFP) (Foto: Afp)

„Manje bi me boljelo da su me izboli nožem nego što smo primili ovakav pogodak“, u svojem stilu izjavio je šokirani Gennaro Gattuso nakon što je njegov Milan remizirao s posljednjeplasiranom momčadi Serie A Beneventom, koji do ove utakmice nije osvojio ni bod u prethodnih 14 kola.

U nevjerojatnom raspletu utakmice prvi povijesni prvoligaški bod Beneventu donio je vratar Alberto Brignoli koji je u jednom od zadnjih napada glavom vrlo precizno pogodio pored nemoćnog kolege Gianluigija Donnarumme.

"Skočio sam i zažmirio, nisam mogao vjerovati da sam postigao gol", izjavio je presretni Brignoli, prvi vratar u Serie A koji je postigao gol nakon Massima Taibije kojem je to pošlo u dresu Reggine prije 16 godina.

Benevento je otvorio sezonu s 14 uzastopnih poraza čime su postali klub s najgorim ulaskom u sezonu u povijesti Liga petice. Milan trese velika kriza zbog koje je došlo do smjene na klupi; Vincenza Montellu zamijenio je Gennaro Gattuso koji u prvoj utakmici na klupi Milana nije uspio doći do pobjede.

„Ni u snu nisam mogao očekivati da ćemo primiti ovakav gol u zadnjim trenucima utakmice. I još nam je zabio vratar. Nevjerojatno! No, moramo se brzo oporaviti i nastaviti raditi. Nema nam druge“, zaključio je Gattuso.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider