Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bROJNI bbb-I I tORCIDA

[GALERIJA] Ovakvu smo sliku Maksimira dugo čekali: Ovo je derbi!

Dinamo i Hajduk igrali su najveći hrvatski derbi već u 1. kolu nove sezone Prve HNL.

Preko 25 tisuća ljudi gledalo je na Maksimiru derbi Dinama i Hajduka. Nikad ranije nisu naša dva najveća kluba igrali prvenstveni derbi. Igrači i navijači pobrinuli su se da to bude onaj pravi derbi kakvog smo godinama priželjkivali.

Burićevi klinci uzeli veliki bod Dinamu na Maksimiru!

VIDEO Masovni korteo BBB-a, policija spriječila veći sukob navijača na Sjeveru!

Bad Blue Boysi su nakon uhićenja braće Mamić pozvali navijače na Maksimir. Odazvalo se nekoliko tisuća BBB-a i skoro 20 tisuća ostalih navijača. Karte su bile simboličnih cijena i sigurno je i to jedan od razloga ovakve posjete.

Torcida je stigla u velikom broju, bilo ih je na južnoj tribini oko tri tisuće. Stigli su 'bilim vlakom', autobusima, kombijima, automobilima… I oni su dali veliku podršku svojoj mladoj momčadi.

Sjever je grmio kao nekada, jug je na derbiju standardno bio na visini. U jednom su trenutku zajedno tražili 'hoćemo izbore'. BBB-i su imali jedan ogroman transparent 'Sloboda Dinamu' kojem su jasno poručili što misle o aktualnom vodstvu kluba.

Istok je bio krcat, kao i zapad dolje. Jedina tribina koja nije bila otvorena je gornja etaža zapadne tribine. Slika Maksimira kakva nije viđena godinama. Nije je mogao pokvariti ni manji sukob BBB-a i tridesetak pripadnika Fan Cluba. Policija je tzv. 'mamićevce' brzo izolirala na kraj sjeverne tribine i BBB-i su opet bili gospodari Sjevera.

Je li vas iznenadio Hajduk u derbiju?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider