Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
ozbiljno zagrizli

Turski mediji: Livaković je spreman za transfer, počinju pregovori s Dinamom

Galatasaray silno želi Dominika Livakovića.

Nakon što se pojavila vijest da Dominika Livakovića želi Villarreal, sada stižu nove informacije za sjajnog golmana Dinama i Hrvatske.

Livaković je prema pisanju turskog Fotomaca zaludio čelnike Galatasaraya, koji ga silno žele dovesti.

Galatasaray je gledao njegovu izvedbu protiv Turske, gdje je skinuo dva zicera u samo deset minuta, a pratili su ga i puno ranije.

Livaković želi transfer

Livakoviću istječe ugovor s Dinamom na ljeto 2024. godine i može se očekivati da će ovog ljeta napustiti Maksimir. Turski medij piše kako je dao zeleno svjetlo za dolazak u Istanbul.

''Galatasaray šalje ponudu za Livakovića, koji jedva čeka napraviti inozemni transfer. Trenutačno vrijedi 14 milijuna eura, a Galatasaray u njemu vidi zamjenu za Musleru koji odlazi'', piše Fotomac.

Mile Škorić Osijek se sjajnim videom oprostio od svog kapetana divider

Hrvatski prvak Dinamo, unutar kojeg se vodi neizvjesna borba za upravljanje klubom, prodao je u posljednja dva mjeseca dvojicu važnih igrača, Mislava Oršića i kapetana Arijana Ademija.

Vrijeme je za veliki transfer Livija

Odlazak Livakovića, koji se u prosincu iskazao na Svjetskom prvenstvu, gdje je s Hrvatskom osvojio brončanu medalju, dodatno bi Modrima umanjio izglede za ulazak u Ligu prvaka iduće sezone, no stiglo je pravo vrijeme za takav transfer.

Livaković je u Dinamo došao iz Zagreba još 2016. godine, a upisao je 273 nastupa.

Procjenjuje se kako će 10 milijuna eura biti dovoljno da Dinamo pusti svojeg vratara godinu dana prije isteka aktualnog ugovora. Toliko iznosi i odštetna klauzula u njegovom ugovoru.

Vidjet ćemo hoće li Turci pokušati sniziti tu cijenu te hoće li Modri pristati i na manji iznos, kao što je to bio slučaj u transferima Oršića i Ademija koji su zadužili klub, ali i htjeli napraviti transfer karijere.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider