Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Turci slave prolaz

Pogledajte kako je danska momčad ostala bez Europske lige: Za sve je kriv komičan autogol

Galatasaray je s ukupnih 3:2 pobijedio Randers i osigurao nastup u grupnoj fazi Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas, u 12 sati na rasporedu je ždrijeb Europske lige u Istanbulu.

Jučer smo saznali konačan popis 32 kluba koji su izborili nastup u grupnoj fazi Europske lige, a jedan od posljednjih bio je turski Galatasaray koji je nevjerojatnim autogolom izbacio danski Randers iz utrke za jesen u Europi.

U prvom susretu play-offa Europske lige danska momčad ostala je neporažena, utakmica je završila rezultatom 1:1. S pozitivnim rezultatom otišli su na vruće gostovanje u Tursku i odmah na početku susreta šokirali domaćine.

Poveli su već u 11. minuti susreta pogotkom Egha, do drugog poluvremena imali su siguran prolaz u grupnu fazu europskog natjecanja, ali onda se sve preokrenulo.

gol expired Zvezda prošla i može doći Dinamu u skupinu, kao i Leicester, Marseille...: Ovo su klubovi u Europskoj ligi divider

Prvo je van Aanholt izjednačio na 1:1 u 48. minuti susreta, a deset minuta kasnije pao je i komičan autogol koji je uništio sve nade danske momčadi u europsku jesen. 

Autogol danske momčadi možete vidjeti ovdje.

Turska momčad krenula je u napad, ubacili su oštru loptu u danski kazneni prostor, prvi na toj lopti bio je branič Piesinger koji je to izbacio i slučajno pogodio svog suigrača Lauenborga od kojeg se lopta nespretno odbila u vlastitu mrežu.

Nažalost, bio je to pogodak koji im je izbio Europsku ligu, a donio radost i veselje fantatičnim turskim navijačima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider