Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabio već 10 golova

Još jedna velika pogreška Barce: Imali 18-godišnjeg bisera koji postaje hit, nisu mu se ni javili

Mlada zvijezda Arsenala Gabriel Martinelli je prije dolaska u London odbijen od strane Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

18-godišnji napadač Arsenala Gabriel Martinelli otkrio je kako je boravio u Barceloni prije dolaska na Emirates. Brazilac je prošlog ljeta pridružio Arsenalu te je posljednjih tjedana u izvrsnoj formi.

Mladi napadač je postigao dva pogotka i upisao jednu asistenciju u posljednja četiri nastupa u Premierligi za momčad Mikela Artete. No, ove sezone je postigao ukupno već 10 golova u svim natjecanjima, uključujući golove protiv Notthingham Foresta, Standard Liegea i Liverpoola.

Ali stvari su se lako mogle odviti na drugačiji način.

gol expired Barcelona želi vratiti igrača koji je pravi hit, a olako su ga se riješili divider

''Neposredno prije Sao Paulo kupa proveo sam nekoliko dana trenirajući u Barceloni. Tamo sam bio 15 dana. Barcelona me pozvala da treniram u La Masiji, ali nakon toga mi nisu ništa rekli. Vratio sam se u Ituano i onda došao u Arsenal'', rekao je Martinelli.

No, unatoč tome što je ispuno dio svojih snova samim pojavljivanjem na treningu u Barceloni, priznaje da je njegov junak legenda Real Madrida.

''Moj idol je Cristiano Ronaldo. Jako mu se divim zbog snage volje koju ima, zbog načina na koji trenira i zbog individualnih i kolektivnih nagrada koje je zaradio. On je tip igrača koji uvijek želi više, a to je ono što ja želim od sebe'', objasnio je mladi igrač Arsenala.

gol expired Europski velikan rekao ''ne'' Cristianu Ronaldu unatoč 22 gola ove sezone: ''Prestar je za nas'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider