Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iznimno poštuje Vatrenog

Barcelonin veznjak nahvalio Modrića pa ga uspredio sa suigračem: "On je kao Luka, ali je tek na početku puta"

Veliki španjolski rivali Barcelona i Real Madrid pripremaju se za nedjeljni El Clasico.

Modrić i Pedri (Foto: Afp)

Španjolski nogomet priprema se ovaj vikend ponovo na 90-ak minuta zaustaviti rotaciju kugle zemaljske, u nedjelju (16:15) će na megdan dva velika rivala Barcelona i Real Madrid u El CLasicu, a njihov će okršaj privremeno paralizirati planet.

Na travnjak će istrčati 22 trenutačno najbolja nogometaša koja španjolska LaLiga trenutačno ima, a među njima će vrlo vjerojatno biti i hrvatski kapetan Luka Modrić.

Modrić, Casemiro i Kroos Modrićev suigrač morao odgovoriti na neobično pitanje: "Cristiano plaća, a Luka zatvara birtiju" divider

Maestro Vatrenih odigrao je na desetke ovakvih derbija i s 37 na leđima sprema se zablistati u još jednom, a ništa manje od njega ne očekuje ni njegova konkurencija.

Njegov konkurent sa suprotne strane, Frenkie de Jong, Modrića ne gleda samo kao suparnika, nego i kao veliku inspiraciju u svojoj karijeri:

"Pedri je naš Modrić"

"Luka Modrić će upravljati njihovim veznim redom. Veza im je krcata sjajnim igračima, imaju i Modrića, koliko mu je godina? 35, 36 ili 37… Nije ni bitno, bez obzira na to koliko godina imao još je jedan od najboljih veznjaka na svijetu i daje svaku utakmicu sve od sebe“, rekao je De Jong u razgovoru za Barca Universal uoči nedjeljnog derbija.

gol expired VIDEO Englezi u emisiji prikazali susret Luke Modrića i malog Ilije, dječaka kojem su roditelji ubijeni u Mariupolju divider

No, ističe kako i oni imaju svog konja za utrku. Tvrdi kako s Barcelonine strane raste još jedan "Modrić“, a riječ je o njegovom suigraču Pedriju za kojeg kaže:

"On je još jako mlad, ali je već među najboljima na svijetu, imamo Pedrija koji je tek započeo svoj put koji će ga pretvoriti u nogometnu legendu“, podvukao je De Jong.

Tablica LaLige:

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider