Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Živci su sve tanji

Francuzi ostali u čudu, ovakvog Tudora još nisu vidjeli: "Nije nas htio pogledati u oči"

Marseille nije uspio pobijediti Strasbourg u 13. kolu francuske Ligue 1.

Igor Tudor (Foto: Afp)

Teški su ovo dani za Igora Tudora na klupi Marseillea. Nakon tri uzastopna poraza u francuskoj Ligue 1, njegova momčad ispustila je i sigurna tri boda protiv Strasbourga u sklopu 13. kola i tako nastavila crni niz.

Sve do 75. minute dvoboja imali su dva pogotka prednosti, samo su trebali sačuvati vodstvo iz prvog poluvremena, ali dogodio se neobjašnjivi pad. Gosti su dva puta poentirali i uzeli veliki bod.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka Tudor je izišao pred novinare i ekspresno odradio medijsku obavezu. Klupski su zaposlenici dopustili da mu se postavi tek pet pitanja, a na svako je pitanje odgovorio sa spuštenim pogledom i bez daška energije.

gol expired VIDEO Navijači ga zasuli uvredama na talijanskom: Trener Rijeke pokupio se u svlačionicu divider

Začudilo je to francuske novinare, koji nisu navikli vidjeti Tudora u takvom izdanju, a posebno ih je zasmetala činjenica da svoje sugovornike nije htio pogledati ni u oči.

"Stav ćemo pripisati opravdanoj frustraciji s obzirom na ishod utakmice i izjednačenje Strasbourga u posljednjim sekundama, ali njegov stav pokazuje da je napetost velika samo tri dana uoči utakmice godine“, piše francuski RMC Sport.

Živci su sve tanji u Marseilleu

Čini se da je još jedan kiks ozbiljno uzdrmao atmosferu u francuskom klubu, koji je imao sjajan ulazak u sezonu s hrvatskim trenerom na klupi. Nažalost, s neočekivanom porazom od Ajjacia krenuo je silazni trend u domaćem prvenstvu.

Od tada su Tudorovi nogometaši upisali dva poraza, od PSG-a i Lensa, mršavi remi protiv Strasbourga, ali srećom sve mogu uskoro popraviti, i to u Ligi prvaka.

No za to neće imati nimalo lagan zadatak, jer im u posljednjem kolu elitnog klupskog natjecanja stiže Tottenham u goste...

Tablica Ligue 1

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider