Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Španjolci objavili

Francuzi su uvjereni da Mbappe ostaje, ali Real to ne brine: Već se zna datum predstavljanja?

Kylian Mbappe ima ugovor do kraja ljeta s francuskim PSG-om.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su francuski mediji uvjereni da će Kylian Mbappe produžiti ugovor s PSG-om koji istječe ovog ljeta, španjolski mediji su "udarili kontru" i senzacionalno objavili datum predstavljanja francuskog napadača u dresu "kraljevskog kluba".

Ako 23-godišnji francuski napadač prihvati ponudu Florentina Pereza, Madriđani će ga predstaviti navijačima krajem svibnja na Santiago Bernabeu.

Međutim, osigura li Real plasman u finale Lige prvaka koje se igra 28. svibnja u Parizu, predstavljanje će odgoditi za tjedan dana. Odnosno, za prvi tjedan mjeseca lipnja, objavila je španjolska emisija El Chiringuito de Jugones.

U medijski prostor su puštene slične najave i prošlog ljeta kad je Real pokušao slomiti PSG bogatom ponudom. Tada su Španjolci baratali s dva datuma Mbappeovog predstavljanja u dresu Reala, ali na kraju je sve propalo.

Navodno su Parižani tog ljeta odbili 200 milijuna eura kako bi zadržali zvjedani tercet, Neymar - Messi - Mbappe za napad na Ligu prvaka, ali i pokazali Real Madridu da ih ne mogu slomiti novcem.

No, pokleknuli su već na prvoj stepnici. Ispali su upravo od Madriđana u osmini finala Lige prvaka...

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider