Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ostali u gradu

FOTO Neuobičajen potez Francuza u Splitu: Mbappe uhvaćen na betonu, tipkao na mobitel i gledao suigrače

Francuzima se svidjelo u Splitu, pa su odlučili ostati i tamo se pripremati za Austriju.

Galerija Mbappe u Splitu Mbappe u Splitu Mbappe u Splitu +5 Mbappe u Splitu

Hrvatska i Francuska u ponedjeljak su odigrale 1:1 na Poljudu u sklopu Lige nacija. Francuzi su poveli preko Rabiota, a Kramarić je izjednačio iz penala.

Vatreni su u toj utakmici bili bolji, ali nisu uspjeli prvi put pobijediti prvake svijeta. Francuzi nisu igrali u najjačem sastavu, nije bilo Mbappea, Benzeme, Kantea, Llorisa… U Split uopće nisu došle ni zvijezde poput Varanea i Pogbe.

Francuzi su u Split stigli u nedjelju popodne i smjestili se u luksuzni splitski hotel. Imali su sve što mogu poželjeti, a odlučili su se na neuobičajen potez nakon utakmice. Inače reprezentacije nakon gostovanja odlaze iz gradova odmah nakon utakmice posebnim charter letom, no Didier Deschamps je obavijestio igrače da će prespavati u Splitu i u utorak ujutro odraditi trening na Poljudu.

Trening nisu mogli odraditi na glavnom terenu poljudske ljepotice. Taj teren su zauzeli Vatreni, a Francuzi su iskoristili pomoćni.

Na treningu su trenirali Benzema, Griezmann, Kante i ostale zvijezde, a jedini koji je dobio poštedu bio je Kylian Mbappe.

Napadač PSG-a sjedio je na klupi na utakmici, a na jučerašnji trening došao je u tenisicama i sjedio na betonu pored terena, tipkao na mobitel, obavljao brojne pozive, a za to vrijeme Benzema je zabijao golčine pored Llorisa i Maignana.

Benzema u Splitu Benzema u Splitu (Foto: Afp)

Francuska nakon Splita leti u Beč, u kojem u petak igra protiv Austrije.

VIDEO Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Francuska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider