Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tušo u nevoljama

Francuski mediji tvrde da je Tudor u ratu s igračima, a sezona nije niti počela

Igor Tudor našao se u problemima na početku epizode u Marseilleu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Tudor došao je u Marseille nakon sjajne epizode na klupi Verone, ali čini se da nije kliknuo s igračima na prvu, već da su na ratnoj nozi. Naime, francuski mediji javljaju da igrači smatraju treninge preintenzivnima i da ne osjeća kada je igračima dosta.

gol expired Bivši igrač Hajduka ima novi klub: Predstavljen publici na zanimljiv način divider

"Ne trčite dovoljno, ne radite dovoljno i ne igrate kako biste trebali", prenosi L'Equipe Tudorove riječi koje se često čuju na Marseilleovim treninzima.

Nakon Sampaolija, koji je izborio drugo mjesto i time donio Ligu prvaka, na njegovo mjesto došao je Tudor s drugačijom koncepcijom i pristupom. Izvori iz kluba navode: "Tudor je ponekad hladan. Uništio je sve što je Sampaoli napravio. Stil, atmosferu i momčad koju mijenja u sasvim drugu krajnost."

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo ne prestaje raditi skandale: Trener Man Uniteda žestoko napao dokonu superzvijezdu divider

Stoga su igrači tražili hitan sastanak s predsjednikom kluba Pablom Longorijom, a ishod ćemo vidjeti uskoro. Tudor je pripremio pravu čistku u Marseilleu, Amavi je prebačen u drugu momčad, a Gersona i skupo plaćenog Cengiza Undera želi prodati.

Što očekivati od Tudora?

Zlobnici bi rekli da je Tudor samo naslijedio momčad Verone od Jurića i da tu nema njegova trenerskog potpisa, moramo priznati da je istina na pola puta.

Jurić je gradio ekipu dvije godine i ustabilio je u sredini poretka Serie A, ali i Tudoru se moraju dati zasluge, no sada je pravi test za Igora, dobio je svu ovlast i sada je, što bi Amerikanci rekli, ''make or break''.

gol expired De Laurentiis u svom stilu bubnuo: ''Ne dovodimo više igrače iz Afrike'' divider

Tudor je u predsezoni ostvario jednu pobjedu u četiri pripremne utakmice i ta jedna je protiv francuskog niželigaša, dok je gubio redom od Norwicha, Middelsbrougha i Milana.

Biti će zanimljivo vidjeti kako će sprovesti svoje ideje u djelo u takvoj sredini kao što je Marseille, u kojoj se pogreške skupo plaćaju, a strpljenja nema gotovo nimalo. Eh, pa da, nešto slično kao što je bilo u Hajduku, a sjetimo se kako je ta epizoda završila…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider