Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bizaran slučaj

CR7 "upleten" u šverc droge: Palo pola kilograma "Ronaldova hašiša"

Ronaldo je zaštitno lice mnogih proizvoda, pa tako čak i - droge.

Hašiš s likom Cristiana Ronalda (Foto: Facebook/Gendarmerie des Bouches du Rhonne) (Foto: Facebook/Gendarmerie des Bouches du Rhonne)

Cristiano Ronaldo jedan je od najpoznatijih sportaša svijeta, pravi magnet za navijače i sponzore. Ne čudi stoga što se njegovo lice nalazi na reklamama za mnoge proizvode.

Njegov lik odlučili su iskoristiti čak i – krijumčari droge. Francuska policija zaplijenila je pola kilograma kanabisove smole, poznate i kao hašiš, a na pakiranjima je bila slika Ronalda u dresu Juventusa.

Žandarmerija Bouches-du-Rhonea, dijela južne Francuske sa sjedištem u Marseilleu, objavila je da je ilegalna supstanca bila zapakirana kao sapun.

Nije poznato zašto su krijumčari izabrali Ronalda kao zaštitno lice svog proizvoda – vjerojatno kao simbol visoke kvalitete ili prestiža.

Santiago Bernabeu se poklonio najboljem na svijetu: Gromoglasne ovacije za Modrića Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić sa suigračima (Foto: AFP) +2 Luka Modrić i Sergio Ramos (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider