Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dugo će izbivati

Francuska legenda: "Neymarova ozljeda blagoslov je za PSG. Drago mi je, ne mogu ga više gledati"

Neymar će zbog ozljede gležnja propustiti ostatak sezone u PSG-u.

Neymar (Foto: Afp)

Neymar mora na operaciju desnog gležnja, zbog čega će izbivati s terena do kraja sezone, objavio je PSG pred odlazak na gostovanje kod Bayerna u sklopu osmine finala Lige prvaka.

Težak je to udarac za pariški sastav koji ima velike ambicije, želi otići do kraja u elitnom klupskom natjecanju, a za to bi trebao imati najveće zvijezde na okupu. No ne dijele baš svi mišljenje da je to loša vijest za francuskog prvaka.

Christophe Dugarry, bivši francuski nogometaš i osvajač zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu 1998. godine, tvrdi da je Neymarova ozljeda blagoslov za pariški sastav.

Bellingham i Modrić Real mu nudi veću plaću da ostane još godinu dana u svojem klubu: Za sve je kriv Modrić? divider

"Drago mi je za PSG da se Neymar ozlijedio. Vjerujem da je to nevjerojatna sreća za Galtiera. Ta momčad ima puno veću ravnotežu s pet igrača u obrani, tri u veznom redu i dvojcem Lionel Messi – Kylian Mbappe", rekao je bivši nogometaš pa objasnio da francuski prvak ne može uspostaviti kontrolu na terenu jer tri zvijezde ne igraju obranu.

"Ne mogu ga podnijeti, jednostavno ne mogu više. Smatram ga nepodnošljivim u driblingu, ponašanju, ne želim ga više vidjeti na terenu", zaključio je Duggary za RMC Sport.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider