Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nakon poraza u dortmundu

Bayern tone sve dublje: Hoće li Kovač zbog ispada izbaciti Riberyja iz momčadi?

Franck Ribery fizički je napao francuskog novinara nakon poraza Bayerna kod Borussije Dortmund.

Franck Ribery (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bavarski nogometni div Bayern našao se u novim problemima nakon što je u subotu doživio poraz u velikom derbiju protiv Borussije Dortmund. Momčad Nike Kovača poražena je u gostima s 3:2, nakon što je dva puta vodila, no ono što je dodatno razljutilo čelnike Bayerna je ponašanje francuske zvijezde Francka Riberyja.

Francuz je nakon utakmice fizički napao francuskog novinara Patricka Guilloua, što je i priznao svojim poslodavcima.

"Franck nas je obavijestio o incidentu s njegovim sunarodnjakom Patrickom Guillouom, s kojim se zna već godinama. Dogovorili smo se s francuskim novinarom da ćemo o tom incidentu razgovarati na privatnom sastanku, kako bi u miru riješili problem. On je na to pristao, jer je to i njemu u interesu", rekao je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.

Navodno postoji svjedok koji je otkrio njemačkom Bildu da je Ribery vrijeđao i potom udario francuskog novinara, koji ga je prethodno optužio da je Bayern zbog njegove dvije pogreške primio dva pogotka.

Pojavio se i video koji pokazuje da je Ribery bio kratkih živaca i tijekom utakmice, te da je zamahnuo prema igraču Borussije u trenutku kada je izgubio jednu loptu.

Slijedi reprezentativna stanka tijekom koje će Bayern možda i smijeniti Niku Kovača, s obzirom da Bayern u domaćem prvenstvu drži tek peto mjesto sa sedam bodova zaostatka za vodećom Borussijom Dortmund nakon 11 odigranih kola. Osim toga, određeni igrači u svlačionici okrenuli su se protiv bivšeg hrvatskog izbornika i traže njegov odlazak, baš kao i dio navijača bavarskog kluba.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider