Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nove fotografije

Pogledajte kako izgledaju svlačionice, press-prostorija i komentatorska mjesta na Opus Areni u Osijeku

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije svlačionica, press-prostorije i komentatorske tribine.

Pampas (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Osijeka od iduće sezone zaigrat će na novom stadionu. Popularni Pampas dobio je i službeno ime, zove se Opus Arena. Instaliran je travnjak, a sad su procurile fotografije svlačionica, prostorije za konferencije za medije i komentatorski dio tribine.

Fini radovi još se završavaju, ali samo je pitanje dana kad će prve momčadi i prvi komentatori moći useliti na stadion. Sa stolica za novinare na konferencijama još se mora maknuti celofan.

Pampas Kamere Nove TV ušle u najmoderniji stadion u Hrvatskoj: Specifičan po mnogim stvarima divider

Najbolji pogled puca sa zapadne tribine iz takozvanih sky boxova. Na sjeveru će biti gostujući navijači. Istok je rezerviran za najvjerniju domaću publiku, a jug za najvatrenije - osječku Kohortu.

Oko 65 milijuna eura stajala je izgradnja Pampasa. Investicija je to mađarskih vlasnika kluba, ali i mađarske vlade i sponzora.

Na početku su bile zamišljene i egzotične, nesvakidašnje stvari za stadione, kao što je izgradnja jacuzzija iz kojeg bi se gledale utakmice. No od toga se odustalo jer pravi plan bio je napraviti sportsku, gladijatorsku arenu, pa se novac za egzotične sadržaje prelio u proširenje stadiona s 12.800 na 13.005 mjesta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider