Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjevaju prijetnje smrću

Ne stišava se buka zbog gnjusnog čina pogrebnika koji su otvorili lijes i radili "selfie" s mrtvim Maradonom

Prije nego je Maradona ispraćen na vječni počinak dogodio se gnjusni skandal o kojem bruji cijeli svijet.

Maradona (Foto: Screenshot Twitter)

Fotografije zaposlenika pogrebne tvrtke kako poziraju s podignutim palčevima pored otvorenog lijesa u kojem leži argentinska nogometna legenda Diego Maradona prije početka ispraćaja u četvrtak izazvala je skandal u Argentini unatoč isprikama jednog od aktera.

"Molim vas da mi oprostite", izjavio je za argentinski radio Claudio Fernandez kojeg se može vidjeti na jednoj od fotografija koje su postale viralne na društvenim mrežama gdje ih je popratila kiša uvreda i prijetnji smrću trojici zaposlenika, od kojih je jedan za sada dobio otkaz. 

Za sada nije poznato je li jedan od trojice zaposlenika sam objavio fotografiju ili je to napravio netko drugi.

Suočena s osudama pogrebna tvrtka je odbacila svaku odgovornost za ovaj nemili događaj tvrdeći da je koristila usluge vanjskih suradnika.

"Oni nisu naši zaposlenici. Angažirali smo ih da vode ispraćaj. Rade za prijevozničku tvrtku jer ponekad ugovaramo tu uslugu", izjavio je jedan od suvlasnika pogrebničke tvrtke, ispričavajući se Maradoninoj obitelji.

Paul Gascoigne Gazza se prisjetio urnebesnih anegdota s Maradonom: "Diego, pijan sam…" divider

On je objasnio da su on i njegova dva brata bili zaduženi za pripremanje tijela prije nego je prebačeno u Casa Rosadu, predsjedničku palaču gdje je u četvrtak bio organiziran ispraćaj.

"Napustili smo prostoriju kako bismo razgovarali s policijom o koordiniranju prijevoza tijela i tada su te osobe snimile fotografiju. Bili su sami dvije minute", dodao je suvlasnik napominući kako se osjeća "posramljeno" zbog toga što se dogodilo.

Maradonin odvjetnik Matias Morla je obećao da će sudski goniti odgovorne.

"Diego Molina je nitkov koji se fotografirao pored lijesa Diega Maradone. Zbog sjećanja na mog prijatelja neću stati goniti ga da plati za to što je učinio", napisao je na tweeteru odvjetnik identificirajući jednog od zaposlennika koji pozira s podignutim palcem.

Maradona maše djevojčici Procurio posljednji video Maradone: Mahao je malenoj djevojčici i slabog glasa odzdravio "Hola" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider