Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
slika koja obilazi svijet

Je li moguća ovakva slučajnost? Messijeva fotografija sa sjajne utakmice mogla bi ući u legendu

Fotografi su uhvatili trenutak nevjerojatno sličan jednoj od najpoznatijih nogometnih fotografija uopće.

Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Rasprave o najboljem nogometašu svih vremena vrlo su nezahvalne; umnogome ovise o subjektivnom dojmu pojedinca, a oni objektivniji reći će da je teško uspoređivati igrače iz različitih era.

Međutim, vjerojatno će se svi složiti da takve rasprave ne mogu proći bez Pelea i Lionela Messija. Legendarnog Brazilca i danas mnogi vide kao najboljeg u povijesti, dok će mnogi mlađi obožavatelji nogometa Argentinca navesti kao legitimnog pretendenta na njegovo prijestolje.

Messi im je dao novi dobar argument u utakmici protiv Seville. Njegova je Barcelona dvaput gubila, ali Messi je uvijek uzvraćao udarac: zabio je tri sjajna gola i asistirao za četvrti.

Tijekom proslave jednog od pogodaka fotoreporteri su uhvatili fotografiju koja se brzinom munje širi internetom.

Ousmane Dembele podigao je Messija koji je gol proslavio stisnutom i visoko uzdignutom šakom. Fotografija je gotovo u potpunosti vjerna preslika čuvene fotografije Peleova slavlja sa SP-a 1970., kada je legendarnog Brazilca u zrak podigao Jairzinho.

Slučajnost ili sudbina? Teško je reći, ali ova gotova nevjerojatna fotografija kao da sugerira da je Messi dostigao Peleovu razinu…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider