Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izgleda spektakularno

FOTO Procurile nove fotografije stadiona na Kantridi

Rijeka je krajem prošle godine predstavila projekt izgradnje novog stadiona na Kantridi.

Novi stadion na Kantridi - 2 (Foto: HNK Rijeka)

Vjerojatno ni najveći optimisti nisu mogli predvidjeti da će se samo godinu dana nakon rezultatske katastrofe, kada su polusezonu okončali na osmom mjestu, Rijeka boriti za osvajanje dvostruke krune.

U posljednju dionicu prvenstva ulaze kao vodeća momčad HNL-a, čeka ih dvomeč u finalu Kupa protiv Dinama, a šlag na kraju su novosti u projektu u izgradnju novog stadiona na navijačima omiljenoj i neprežaljenoj Kantridi.

Naime, prije pet mjeseci je predstavljen projekt izgradnje novog stadiona na Kantridi koji bi trebao imati više od 12 tisuća mjesta. Osim stadiona, gradio bi se hotel s četiri zvijezdice, tri nebodera i ostali popratni sadržaji, a u jeku navijačke euforije procurile su nove fotografije cijelog projekta.

Naravno, da bi se krenulo s izgradnjom novog stadiona, potrebno je odraditi još puno koraka. Gradsko vijeće je prihvatilo idejni projekt, ali mora se izmijeniti GUP, izdati građevinska dozovola i još puno, puno toga...

Luka Modrić i Velimir Zajec AS tvrdi: Dinamo nije jedini europski klub koji želi Luku Modrića divider

Marijan Budimir odveo je Hajduk do finala Lige prvaka mladih Tvorac Hajdukova čuda i novi hrvatski izbornik: "Fama je da se s mladim igračima ne može biti prvak! Ključ je sustav, ne može se na silu" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider