Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Počivaj u miru

FOTO Nepregledna kolona ljudi na posljednjem ispraćaju oca Marka Livaje

Obitelj i prijatelji ispratili su Milana Livaju na posljednji počinak.

Uoči derbija 7. kola SuperSport HNL-a protiv Osijeka (2:1), najboljeg nogometaša Hajduka Marka Livaju zatekla je tužna vijest

U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u prvim satima nedjelje na brzoj cesti kroz Kaštel Lukšić, poginuo je njegov otac Milan.

Unatoč teškom gubitku, Livaja je odlučio ostati s momčadi i kao kapetan predvoditi svoju momčad na teškom gostovanju. Zabio je pogodak s bijele točke i zaslužio ogromno poštovanje navijača Hajduka koji su mu skandirali tijekom susreta.

Danas su se na mjesnom groblju u Kaštel Lukšiću, obitelj i prijatelji oprostili od Livajinog oca. Danima su stizale poruke podrške sa svih strana Europe, a posebno je emotivna bila oproštajna poruka prijatelja s malonogometnog turnira "Prvenstvo svita na male branke" iz Kaštel Lukšića:

"Teško je uopće zamisliti turnir bez njegovog prisustva i onog zaraznog osmijeha kojim je svaku večer ispunjavao Lukšićku arenu. Bez njegovih savjeta sa tribine koji su često bili spasonosni pojedinim ekipama koje bi se pogubile i počele srljati.

Bez komentara i analiza, podbadanja i zafrkancije ove uvijek raspoložene ikone.
Iskrena sućut obitelji i prijateljima, a našem dragom Livome Bog neka daruje mir i pokoj vječni"; poručili su prijatelji u emotivnoj objavi.

Još jednom izražavamo duboku sućut Marku Livaji i obitelji.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider