Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVIĐA LI VAM SE?

FOTO Modrić, Kroos i ekipa predstavili novu Realovu rezervnu garnituru

Jako zanimljivo izgleda nova rezervna garnitura aktualnog klupskog europskog nogometnog prvaka.

Casemiro, Modrić, Kroos i Valverde (Foto: Afp)

Osim što je vjerojatno najveći nogometni klub na svijetu, Real Madrid je jedna prava marketinška nogometna mašinerija. Kao takvi, pažljivo pristupaju svakom detalju vezanom uz klub, posebno onima na kojima mogu dobro zaraditi.

Naravno, to su u prvom planu dresovi, kao nešto što se na globalnoj razini najviše prodaje, a košta poprilično puno novaca. Svaka nova garnitura pozivnica je fanovima da ju stave u svoju kolekciju ili u garderobu za iduću sezonu.

Sviđa li Vam se nova rezervna garnitura?

Upravo to misle postići s novom rezervnom garniturom koja je danas u Madridu predstavljena. Real je zapravo vrlo zanimljiv klub po tome što im je glavna garnitura svojevrsno standardizirana, dok s rezervnom konstantno improviziraju i traže neko rješenje koje će se navijačima svidjeti.

Prema dosadašnjim komentarima, čini se da su ovogodišnjom pogodili. Navijači su novu rezervnu garnituru na Instagramu većinom pohvalili. 

Među modelima koji su je predstavili, uz Tonyja Kroosa i Viniciusa, bio je Luka Modrić, koji će i u novu sezonu krenuti kao jedan od glavnih igrača Reala. Sezonu tijekom koje će navršiti 37 godina.

Pogledajte kako garnitura izgleda i komentirajte nam na Faceeboku sviđa li Vam se.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider