Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se potvrda

FOTO 100 milijuna vrijedno pojačanje na Stamford Bridgeu: Utakmicu prati u društvu Darija Srne

Darijo Srna i Mihajlo Mudrik stigli su na utakmicu Premier lige između Chelseaja i Crystal Palacea.

Darijo Srna (Foto: Afp)

Susret 20. kola engleske Premier lige donio nam je sraz Chelseaja i Crystal Palacea, ali svu je pažnju ukrao novi igrač Bluesa, Mihajlo Mudrik.

Gotovo cijeli prijelazni rok njegovo se ime vezalo uz Arsenal, ali na kraju je nogometaš ukrajinskog Šahtara završio u redovima njihovog gradskog rivala.

Predstavnici Chelseaja izveli su spektakularnu krađu i za 100 milijuna eura preoteli veliku Arsenalovu želju. Darijo Srna, sportski direktor Šahtara dobio je nekoliko ponuda za Mudrika, ali niti jedna od njih nije bila zadovoljavajuća.

Ivan Perišić VIDEO FIFA podijelila Perišićev pogodak sa Svjetskog prvenstva i napravila veliki gaf divider

Posljednja je iznosila 75 milijuna eura, ali Ukrajinci su za svog dragulja tražili 100 milijuna eura i naposljetku dobili taj iznos od Chelseaja. Sve se odigralo dosta brzo, predstavnici Chelseaja stigli su u Poljsku na razgovore sa Šahtarom i sve dogovorili.

Mudrik je stigao u London, odradio liječničke preglede i pojavio se u svečanoj loži Stamford Bridgea pred utakmicu s Crystal Palaceom. Osim toga, Šahtar je objavio fotografiju Srne i Mudrika s ukrajinskom zastavom.

Za kraj dodajmo da je Mudrik potpisao ugovor na osam i pol godina s londonskim klubom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider