Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neraskidiva veza traje 10 godina

FOTO Junak Borussije obožava Hrvatsku: Redovit je gost na Jadranu, zavirite u njegove luksuzne vile

Mats Hummels rado je viđen gost u Posedarju, gdje posjeduje nekoliko luksuznih vila.

Galerija Mats Hummels na Jadranu Cathy Fischer Cathy Fischer +3 Cathy Fischer

Treći put u svojoj povijesti nogometaši dortmundske Borussije igrat će u finalu Lige prvaka. Nakon 1:0 u Dortmundu njemačka je momčad u uzvratnom polufinalnom ogledu s istih 0:1 slavila protiv PSG-a i u Parizu.

Jedini pogodak na uzvratnom susretu postigao je Mats Hummels u 50. minuti, a Borussia (D) u finalu čeka boljega iz drugog polufinala, u kojem se sastaju danas Real Madrid i Bayern.

Kylian Mbappe VIDEO Mbappe nakon utakmice dobio apsurdno pitanje o Realu, pogledajte reakciju na njega divider

Heroj Borussije rado je viđen gost na našem Jadranu. Hummels godinama ljetuje u Posedarju, gdje je sagradio i nekoliko luksuznih vila koje često posjećuje.

Riječ je o šest urbanih vila koje su izgrađene na zemljištu od Posedarja prema Masleničkom mostu, a navodno je Hummels za gradnju vila 2014. godine potrošio oko tri milijuna eura.

Prije nekoliko godina tadašnja supruga Cathy Fischer-Hummels pustila je fotografe Pixsella u svoje odaje i otkrila raskoš vila u Posedarju.

Par se upoznao 2012. godine, nakon tri godine su uplovili u bračnu luku, ali krajem 2022. godine Cathy je na Instagramu podijelila vijest da je došao kraj njihovoj vezi.

Jeste li gledali polufinale Lige prvaka ili Baby Lasagnu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider