Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NISU ZABORAVILI

FOTO Evo što stoji iza poruke Torcide na premijeri nastavka sezone

Hajduk je slavio protiv Šibenika na Poljudu.

Torcidina poruka (Foto: Vladimir Dugandžić/Cropix)

Strepili su navijači Hajduka do 85. minute protiv Šibenika, ali onda se ukazao njihov ljubimac Marko Livaja te zabio za pobjedu nakon velike greške obrane gostiju.

Hajduk je bio u opasnosti da ne okruni veliku dominaciju protiv Šibenika te tako ponovi niz neriješenih rezultata koji su obilježili povratničko kolo Supersport HNL-a, uključujući zaostalu utakmicu Gorice i Varaždina.

Iako je Hajduk službeno objavio da je istočna tribina rasprodana, ipak je velik dio tribine ostao praznih stolica. Očito je kiša određen broj pretplatnika i onih koji su došli do ulaznice odgovorila od odlaska na utakmicu.

Torcida na Istoku zbog kazne iz Koprivnice

Na toj se tribini smjestila i Torcida zbog kazne koju je Hajduk dobio nakon posljednjeg kola prvog dijela sezone. Sjeverna tribina morala je biti zatvorena zbog gađanja sudaca na utakmici u Koprivnici.

Povodom te kazne Torcida je digla znakovitu poruku te tako nastavila zadirkivanja na račun Brune Marića nakon što je šef hrvatskih sudaca na nedavnom seminaru u Medulinu zamolio sve da se suzdrže od komentiranja sudačkih odluka.

''Penal kojem se cili svit smije nama nije ništa novo, podobni sude, igraju prljave igre, a vodi ih najveće govno!'' stajalo je na uvredljivom transparentu za šefa hrvatskih nogometnih sudaca.

Penal koji se spominje upravo je onaj iz Koprivnice kada je Stefan Simić u skoku odnio loptu ispred Ante Crnca, izbio je glavom izvan igre, a onda potom prilikom doskoka pao na Crnčevu desnu nogu.

Sudac Čulina pokazao je na bijelu točku, s koje je siguran bio Ivan Krstanović, a poslije svega ostali su veliki repovi, koji se nisu smirili do danas.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider