Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uoči Lige prvaka

FOTO Dinamo poslao poruku navijačima, neki nisu oduševljeni: "Sramota! Vi morate moliti ekipu da..."

Dinamo protiv Monaca igra utakmicu Lige prvaka na Maksimiru, a kiša bi mogla pokvariti ugođaj.

Dinamo od 21 sat igra protiv Monaca na Maksimiru u sklopu drugog kola Lige prvaka.

Plavi žele isprati gorak okus nakon sramotnog poraza od Bayerna (9:2) na otvaranju Lige prvaka te s novim trenerom Nenadom Bjelicom uzeti prve bodove u elitnom klupskom natjecanju.

Loši vremenski uvjeti rade probleme Dinamu

U tome će im svakako pomoći glasna navijačka podrška s tribina, ali zbog loših vremenskih uvjeta neki bi mogli odustati od dolaska na Maksimir, kojem je rok trajanja odavno istekao.

Iz sigurnosnih razloga zabranjeni su kišobrani, no u Dinamu su doskočili tom problemu. Za sve su navijače osigurali kabanice, a sada ih pokušavaju na razne načine motivirati da dođu na stadion.

Tako su na službenim kanalima objavili nekoliko fotografija s maksimirskog stadiona te sljedeću poruku:

"Kakav je, takav je, ali je naš! Pokažimo da u Zagrebu niti jedan protivnik nije favorit", poručili su iz redova hrvatskog prvaka na službenom profilu na Instagramu. 

Navijači su razočarani stadionom 

Komentari su različiti, neki su izrazili podršku Plavima, a neki su poprilično ljutiti zbog stanja u kojem se nalazi Maksimir, i to posve opravdano. Sramotno je da se na takvu stadionu igraju utakmice Lige prvaka, a ni infrastruktura diljem Hrvatske nije u bajnom stanju, čast rijetkim izuzecima...

"Nije ovo više sramota samo za Dinamo i navijače nego i za čitavu državu Hrvatsku. Ali ajmo, Dinamo, nema predaje", napisao je jedan navijač u komentarima, a drugi dodao:

"Samo se vi tješite... Umjesto da se zarađuje na ulicama, vi morate moliti ekipu da dođe na Ligu prvaka. Užas, nemam riječi."

Patrik Horvat Dinamovi juniori sredili Monaco u Ligi prvaka: U prvom dijelu promašili penal, u drugom pogodili za tri boda divider

Folarin Balogun Francuzi najavljuju: Napadač od 30 milijuna eura grije klupu na Maksimiru, evo tko će ga zamijeniti divider

Luka Modrić FOTO Modrić dopustio kćeri da ga našminka, objavio je fotografiju kako je ispalo i nasmijao milijune divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Remi na Maksimiru. Što kažete na igru Plavih? 🔵🤔

📸: Damir Krajac/CROPIX
GOL! ⚽

Zakaria pogađa s bijele točke za izjednačenje. 

📸: AFP
GOL! ⚽

Salisu pogađa glavom iz kornera.

📸: AFP
GOOOOOOOOOOL! ⚽

Baturina je sjajnim pogotkom udvostručio vodstvo Modrih!! 🔵💪

📸: Damir Krajac/CROPIX