Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan uspješniji, drugi manje

FOTO Dani Olmo čestitao posebnoj osobi rođendan na hrvatskom: Zajedno su nosili dres Dinama

Dani Olmo i Carlos Olmo su nastupali za Dinamo, ali Dani je napravio puno veću karijeru.

Otac i braća Olmo (Foto: GNK Dinamo) (Foto: GNK Dinamo)

Dani Olmo već četvrtu godinu nosi dres njemačkog RB Leipziga, no za cijeli život će pamtiti Dinamo i Hrvatsku za koju ga pak vežu samo lijepe uspomene.

Ipak je na Maksimiru proveo šest godina i napravio ozbiljan nogometni iskorak, a usput i naučio hrvatski jezik kojeg tečno priča. Tako je svom bratu Carlosu čestitao rođendan upravo na našem jeziku:

"Znam ja da ti se sviđa kad ti pišem na hrvatskom... Sretan rođendan brate", poručio je Dani svom starijem bratu koji je također proveo dio života u Hrvatskoj.

Carlos je stigao u Zagreb godinu dana poslije Danija, i to kako bi mu olakšao prilagodbu na novu sredinu, ali i kako bi se okušao u hrvatskom nogometu. Kratko je nosio dres Hrvatskog dragovoljca, a onda se par godina kasnije ponovno vratio u Lijepu našu.

Igrao je za drugu momčad Dinama, Lokomotivu, Karlovac i Kustošiju, a od listopada prošle godine ponovno igra u španjolskom nogometu, gdje pak nosi dres tamošnjeg petoligaša San Cristobala.

Ismet Hadžić (skroz lijevo) Nekoć bio legenda Dinama, a onda je završio na ulici i ostao bez svega: "Moj život bio je uvreda i za klošare" divider

Mislav Ćutuk Juve zakucao na vrata talentiranog dinamovca, ali on ih odbio i produljio s Modrima divider

Dani Olmo i Carlos Olmo Dani Olmo i Carlos Olmo (Foto: Dani Olmo/Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider