Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DON JUAN DE ERLING

FOTO Dame, jeste li spremne za norveškog zavodnika? Najubojitiji napadač svijeta pokazao svoju do sada neviđenu stranu!

Poznati časopis GQ predstavio je Erlinga Haalanda u izdanju kakvo do sada nismo vidjeli.

Erling Haaland (Foto: Afp)

Nema nikakve sumnje kako je Erling Haaland trenutno najubojitii napadač svijeta. Njegova statistika u Manchester Cityju na više je načina suluda, a on nastupima na terenu potvrđuje da ne namjerava stati po pitanju postizanja pogodaka.

No, kako norveški napadač izgleda u drugom izdanju? Onom van terena kad je potrebno biti ne toliko ubojit, ali svakako jednako efikasan na nekim drugim poljima.

Najstrašniji napadač svijeta u novom izdanju

To je iz njega pokušao izvući časopis GQ, foto sessionom na kojem su Erlinga stavili u jedno casual izdanje. Zapravo, izgleda sve kao da su od njega pokušali napraviti zavodnika.

Session je nastao u sklopu intervjua, gdje je Erling zanimljivo najavljen.

"On je najstrašniji mladi napadač na svijetu i najuzbudljivija nova akvizicija u Premier Ligi unutar više od cijele jedne dekade. I, ako sve bude po planu, ono što Pepu Guardioli nedostaje da napokon osvoji Ligu prvaka za Manchester City", napisali su.

Haaland na fotografijama djeluje kao da se jako dobro snašao u ovoj ulozi, koja mu je barem na par sati skrenula misli s nogometnog terena.

Cijelo vrijeme misli na samo jedno - golove!

Više njegovih suigrača potvrdilo je kako je riječ o nevjerojatno motiviranom momku, kojem je prije svega cilj postići što više pogodaka i tako pomoći svojoj momčadi.

U 17 ovosezonskih utakmica zabio je 21, a toliko je ubojit da se već nakon samo dvije utakmice u kojima nije postigao pogodak već priča o možebitnoj krizi. Mi uistinu sumnjamo da je riječ o tome, nove pogotke trebali bismo vidjeti vrlo brzo.

Je li pogodak bio i ovaj foto session, to prosudite sami.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider