Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Suigrač na suigrača

FOTO Kamerunac žestoko napao Edina Džeku: Calhanoglu ga morao doslovno ušutkati

Edin Džeko i Andre Onana imali su žestok verbalni obračun.

Edin Džeko (Foto: Afp)

Inter je sinoć slavio 1:0 protiv Porta na domaćem terenu u osmini finala Lige prvaka. Porto se pokazao kao tvrd orah, Lukaku je tek u 86. minuti susreta postigao pogodak za slavlje Nerazzurra.

Pep Guardiola Guardiolu pitali je li Gvardiol zabio iz prekršaja: "Vidio sam reakciju svojih igrača" divider

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko i njegov suigrač Andre Onana imali su žestok verbalni obračun usred utakmice. Rekli bi na ivici fizičkog obračuna, ali veći incident spriječio je Turčin Hakan Calhanoglu koji je doslovno ušutkao svog vratara.

Vratar Intera protestirao je kod suca Srđana Jovanovića, a zatim je Džeko, u sportski korektnom tonu reagirao i poručio Onani da se vrati na gol.

Ivan Jurić VIDEO Jurić šokirao Talijane bizarnim potezom: Na utakmici kleknuo i "popravljao" travnjak divider

"Ovakve stvari se događaju u utakmici, ali naravno, svako ima pravo misliti što želi. Adrenalin se malo digao, bili smo ljuti, ali ako nam takve stvari pomažu, onda nam to dobro dođe", rekao je Onana.

O svemu je govorio i Hakan Calhanoglu koji je u ulozi mirotvorca prekinuo sukob.

"Džeko? Onana? Pa gledajte, mi smo u Ligi prvaka, ulazimo u završnicu i svi smo pod nekim adrenalinom", rekao je Calhangolu zatim dodao:

Joško Gvardiol Legende Manchester Uniteda očarane Gvardiolom: Jedna im je stvar posebno fascinantna divider

"Prošlo je sve dobro na kraju utakmice. Svi smo se smijali. Često se dešavaju takve situacije u utakmicama koje su napete i nose veliku rezultatsku važnost'', zaključio je Turčin.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider