Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema nazad

Bale je potrošio sve kredite: Razočaranom Perezu je dosta, donio je konačnu odluku?

Perez više nema strpljenja s velškim ''golferom''.

Gareth Bale (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Gareth Bale trebao je ove sezone postati neupitni vođa madridskog Reala i postati udarna igla momčadi nakon odlaska Cristiana Ronalda.

Ipak, Velšanin nije ispunio tu misiju, a sudeći prema posljednjim događajima, njegov odnos s klubom i suigračima na niskim je granama.

Bale je navodno najveći autsajder u svlačionici, jedva zna izustiti nekoliko riječi španjolskog, a donekle se druži tek s Lukom Modrićem, s kojim, računajući i Tottenham, igra posljednjih 10 od 11 sezona.

Velšanin je na glasu kao povučen tip koji ne izlazi puno, a više od druženja sa suigračima voli gledati golf u izolaciji svoga doma, zbog čega je u svlačionici dobio posprdni nadimak ''golfer''.

Kamere su Balea uhvatile kako čak prilikom ulaska na stadion Levantea na tabletu gleda golfski turnir. Na toj utakmici zabio je gol i odbio ga slaviti sa suigračima, što su mnogi protumačili kao javnu poruku da Bale više nije dio momčadi.

Cijela situacija naljutila je Florentina Pereza, koji je, prema pisanju madridskog Asa, digao ruke od Balea. Pozivajući se na izvore bliske Perezu, As piše da je izgubio strpljenje i odlučio se riješiti Balea na kraju sezone.

Perez bi još bio spreman preći preko Baleova karaktera i neslaganja sa suigračima da Velšanin isporučuje na terenu. Međutim, to se ne događa, pa se predsjednik Reala odlučio riješiti igrača zbog kojeg je Real svojevremeno srušio transferni rekord (100 milijuna eura).

Bale ima ugovor do 2022. godine i Real će morati tražiti kupce za njega. As piše da će tražiti 100 milijuna eura koje bi uložili u remont momčadi, a pomoglo bi i što bi se riješili Baleove velike plaće (13 milijuna eura neto).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider