Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez potvrdio interes

Dovodi li Real pojačanje za cijelo desetljeće? ''Svi govore da se radi o velikom igraču''

Florentino Perez potvrdio je kako Real Madrid prati Milanovog vratara Gianluigija Donnarummu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

18-godišnji vratar Milana odbio je produljiti novi ugovor s Rossonerima i unatoč špekulacijama da će biti otvoreni novi pregovori, očekuje se da ovog ljeta napusti klub.

Gianluigi Donnarumma, za kojeg govore da će biti novi Buffon, izazvao je bijes navijača Milana, koji su ga nedavno gađali s lažnim novčanicama jasno mu poručivši što misle o njegovom potezu. Donnarumma je jednom prilikom rekao kako od malih nogu navija za Milan, a onda je ovako rano već promijenio ploču.

Kao jedna od mogućih destinacija spominje se Real, koji nije uspio u pokušaju da dovođenja De Gee pa se okrenuo sjajnom mladom talijanskom vrataru.

''Svi tvrde da se radi o sjajnom igraču, koji će zamijeniti Buffona u talijanskoj reprezentaciji'', izjavio je predsjednik Reala Florentino Perez za radio ''Onda Cero'' te nadodao:

''Radi se o velikom talentu. Svakako ga pratimo, ali ne mogu vam otkriti što ćemo sve napraviti.''

Za Donnnarumu su mnogi već izjavili kako je on ''budućnost talijanskog nogometa'', a postao je i najmlađi vratar u povijesti Azzurra. S obzirom na situaciju u Milanu, nije nemoguće da uskoro promijeni sredinu, a Real je sigurno jedan od ozbiljnijih kandidata za njegovo dovođenje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider