Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"jako smo zadovoljni"

Pljušte pohvale na račun našeg Luke Modrića, ali navijači žele odgovor na ključno pitanje

Uprava Real Madrida i dalje se poigrava sa živcima navijača koji žele ostanak Luke Modrića u klubu.

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Predsjednik europskog nogometnog prvaka Real Madrida Florentino Perez rekao je da su u klubu jako zadovoljni Lukom Modrićem, no i dalje ostaje nepoznato hoće li i kada produžiti ugovor s 33-godišnjim kapetanom hrvatske reprezentacije.

"Igrači Real Madrida osvojili su Zlatnu loptu u posljednje tri sezone. Jako smo zadovoljni zbog Modrića, zbog njegova nogometa i onoga što predstavlja", rekao je 71-godišnji Perez u razgovoru za tjedni magazin France Football.

Modriću ugovor istječe u ljeto 2020. godine, a prošlog je mjeseca rekao kako bi ga htio produžiti i ostati još koju godinu u Madridu. U kolovozu su kapetan hrvatske reprezentacije i uprava Reala usmeno dogovorili obnovu ugovora, no od tada nije napravljen konkretan pomak.

Modrić, koji je krajem prošle godine osvojio Zlatnu loptu za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini, više je puta rekao da igračku karijeru želi završiti u Real Madridu.

Prije njega je Zlatnu loptu osvajao Cristiano Ronaldo, 34-godišnji bivši napadač Kraljevskog kluba, koji je ljetos otišao u Juventus.

Perez je rekao da će klub nastaviti dovoditi mlade igrače. Ove je zime doveden samo jedan igrač, 19-godišnji ofenzivni vezni Brahim Díaz iz Manchester Cityja, dok je klub napustio treći vratar – 32-godišnji Kiko Casilla.

"Imamo najbolju momčad na svijetu, a titule to potvrđuju", izjavio je Perez, čija je momčad osvojila Ligu prvaka u posljednje tri godine.

"Nećemo trošiti samo kako bismo trošili. Godinama sam čitao i slušao kako Real Madrid treba dovesti 'devetku', dok stvarnost pokazuje da je Karim Benzema najbolji napadač na svijetu. Dovodimo mlade, jako mlade igrače koji će biti protagonisti u budućnosti. Poput Viníciusa", dodao je.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider