Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U dva dana

Erupcija oduševljenja kakva se ne pamti: U trenucima slavlja saznali za još jednu titulu

Brazilski nogometni velikan Flamengo 24 sata nakon osvajanja Copa Libertadoresa, južnoameričke verzije Lige prvaka, osvojio je i naslov prvaka Brazila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon lude završnice u kojoj su nogometaši Flamenga osvojili Copa Libertadores, brazilski nogometni velikan saznao je još jednu radosnu vijest.

Naime, dok je u tijeku bilo slavlje, nogometaši Flamenga primili su vijest da je Gremio u 94. minuti svladao Palmeiras, što znači da Flamengo četiri kola prije kraja brazilskog prvenstva ima nedostižnih 13 bodova prednosti ispred Palmeirasa.

Flamengo je u finalu Copa Libertadoresa u Limi u subotu s 2:1 pobijedio branitelje naslova argentinski River Plate. Iako je River je do 89. minute bio u vodstvu, uslijedio je senzacionalni preokret u režiji Gabriela Barbose.

Barbosa je inače odigrao sezonu za pamćenje, a sjajnu godinu zaključio je s 31 pogotkom. Čak se počelo pisati kako je spreman za povratak u Europu. Flamengo, klub iz Rio de Janeira, tako je sedmi put u povijesti osvojio brazilsko prvenstvo i prvo nakon 2009.

gol expired Ludnica u finalu Cope: River vodio do 89. i izgubio, heroj zabio dva gola pa dobio crveni divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider