Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NESRETNI FILIP UREMOVIĆ

VIDEO Povremeni "Vatreni" ponovno tragičar Herthe, ovog puta skrivio kazneni udarac i dobio crveni karton

Prvu utakmicu trećeg kola Bundeslige odigrali su Borussia Mönchengladbach i Hertha, a domaćin je slavio rezultatom 1:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrlo brzo po dolasku u Berlin, nakon što je napustio ruski Rubin Kazan, Filip Uremović izborio je početni sastav Herthe i kao takav je krenuo u novu sezonu Bundeslige. No, neće svoju novu postaju pamtiti po najboljem početku.

Uremović je odigrao cijelu utakmicu prvog kola, u kojoj je doživljen poraz 3:1 na gostovanju kod gradskog rivala Union Berlina, a ona je startao i domaći susret protiv Eintrachta, u kojem je Hertha vodila 1:0, sve do jednog poigravanje upravo Uremovića, nakon kojeg je izgubio loptu te je gost izjednačio. Ipak, treće kolo pamtit će po još gorim uspomenama.

Pitanje do kada će biti član udarnih 11

Hertha ga je otvorila gostovanjem kod Borussije Mönchengladbach, gdje je poražena 1:0, a Uremović je svakako bio najveći tragičar susreta. Prvo je u 34. minuti dobio žuti karton zbog prigovora nakon dosuđenog kaznenog udarca, kojim su domaćini došli u vodstvo.

U 69. minuti drugi kazneni udarac Uremović je skrivio sam, tim putem zaradivši drugi žuti, odnosno crveni karton. Vratar Oliver Christensen tada je kazneni udarac obranio, no Hertha s deset igrača u polju nije uspjela vratiti se u susret.

Berlinska momčad tako nakon tri kola ima samo jedan bod, dok su današnji domaći došli na sedam, čime su preuzeli vodstvo na ljestvici.

Što je to Uremović napravio, zbog čega je zaradio isključenje, pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider