Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
FOKUS NA PRVENSTVO

Filip Krovinović: "Poginuli smo časno, nadam se da će nam se nagodinu sve vratiti"

Zadovoljan nastupom Hajduka protiv Villarreala je i vezni igrač Filip Krovinović.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Unatoč porazu od Villarreala, vidljivo je zadovoljstvo na licima igrača Hajduka. Oni su dali sve od sebe, pokazali da mogu parirati vrhunskoj europskoj momčadi, ali na kraju su u 180 minuta ipak ostali za četiri pogotka prekratki.

gol expired VIDEO Pogledajte fantastičnu atmosferu na stadionu nakon Hajdukove eliminacije od Villarreala divider

To je realan prikaz trenutnog stanja stvari i vjerojatno maksimum što Hajduk u ovom trenutku protiv takvog protivnika može. Tog je svjestan i Filip Krovinović, koji je pred kamere došao zadovoljan.

"Mislim da smo definitivno dali sve od sebe. Poginuli smo časno. Imali smo svoje prilike, ali kad ne zabiješ protiv ovakve ekipe, nemaš što tražiti dalje. Nažalost, primamo opet golove iz naših glupih grešaka, ali to je sve škola. Voljeli bismo da možemo učiti na tuđim greškama, ali moramo na našim", objasnio je kako je vidio utakmicu.

Nova prilika za godinu dana

Naravno, smatra kako je Villarreal zaslužan za ovakav ukupni rezultat, iako malo žali za nekim prilikama koje su imali u prvom dijelu.

"Sve zasluge idu njima, ali mi smo i dalje pronalazili rupe. Imali smo svoje šanse koje nismo iskoristili. Što se tiče Europe, čekat ćemo godinu dana i raditi, nadam se da će nam se sve vratiti", optimistično gleda unaprijed.

Marko Livaja Livaja bacio dres navijačima, jednog mališana oduševio, drugog bacio u očaj divider

Fokus je u potpunosti na prvenstvu, gdje će Dinamo imati ove jeseni čak šest utakmica više. Ali, Hajduk se mora brzo pribrati, jer im u nedjelju slijedi gostovanje u Osijeku.

"Neće Dinamo biti lako, neće biti nama. Idemo sad na teško gostovanje. Svi znamo tko je Osijek i koliko mogu dati, iako su u krizi. Znamo da će se dobro pripremiti za nas. Idemo se što prije oporaviti i dati sve od sebe pa se nadam i osvojiti tri boda", zaključio je na kraju Krovinović.

Hoće li Dinamo posrnuti zbog šest jesenskih utakmica više od Hajduka?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider