Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljivo

Krovinović najavio Hajdukov transfer godine? Pitao ga je pred svima misli li doći na Poljud

Filip Krovinović čeka dolazak Nikole Kalinića u Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već se danima u Splitu i među navijačkim pukom Hajduka prognozira tko bi mogao pojačati Hajduk ovog zimskog prijelaznog roka.

Hajduk uskoro ide na pripreme u Portugal, gdje će igrati s velikim Ajaxom, a još nije objavio dolazak ili odlazak nekog od igrača.

Velika želja navijača Hajduka je Nikola Kalinić, s kojim je navodno sve dogovoreno. Kalinić je bio i na večeri sa svojim prezimenjakom Lovrom, koji je naslutio njegov povratak na Poljud, a novi potez koji potvrđuje sve priče dolazi ponovno iz svlačionice Hajduka.

gol expired Skandal u rukometu: Šveđani tvrde da su četiri utakmice u Europi namještene, imaju dokaze divider

Bijeli su jučer na Instagramu objavili fotografiju u kojoj je fokus Filip Krovinović, kojeg su pitali gdje mu je nestao osmijeh, a veznjak Hajduka je ničim izazvan dodao u komentar: "Samo danas ne... Nego, je li dolaziš u Hajduk Nikola Kaliniću?", napisao je Krovinović i zaludio navijače.


Ako se snovi navijača Hajduka i ostvare, u nastavku HNL-a Hajduk će u svlačionici imati Livaju, Subašića, Krovinovića, Nikolu Kalinića, Melnjaka, Lovru Kalinića, Eleza, Katića… Sve redom respektabilna imena za naslov, a Hajduk sigurno neće stati na jednom pojačanju pred početak HNL-a.

Kalinić će uskoro napuniti 34 godine, a prema Transfermarktu, vrijedi 1,5 milijuna eura. Najviše je koštao 2017., čak 20 milijuna eura, za vrijeme igranja u Fiorentini, gdje je bio jedan od najboljih igrača kluba.

Hajduku ide na ruku što je Kalinić ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora s Veronom, koja ga vjerojatno više ne vidi u svojoj momčadi.

VIDEO Filip Krovinović za Dnevnik Nove TV

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider