Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BOMBASTIČNE GLASINE

Filip Hrgović na spektakularnoj priredbi u Rijadu!? Dijelit će ring s Joshuom, Wilderom, Parkerom...

Čini se kako Saudijci nemaju namjeru ostati bez boksačkog spektakla planiranog za 23. prosinca. Zapravo, mogli bismo dobiti povijesnu priredbu.

Filip Hrgović i Demsey McKean (Foto: Profimedia)

Hrvatski boksački teškaš Filip Hrgović čeka rasplet svoje karijere, koja se trenutačno nalazi u ključnom razdoblju. No, čini se kako ćemo ga u ringu gledati krajem godine. Preciznije 23. prosinca na borilačkoj priredbi o kojoj se priča.

Zasad je samo riječ o glasnima, ali ako su one istinite, riječ je o doista vrlo impresivnoj priredbi u Rijadu, a na njoj bi Hrgović trebao stati na megdan Martinu Bakoleu. S njima u programu bili bi još Deontay Wilder i Joseph Parker, Anthony Joshua i Otto Wallin, Dmtry Bivol i Richard Rivera te Daniel Dubois protiv Dereka Chisore ili Jareda Millera.

Hrgović je nedavno ostao bez ugovora sa svojim dosadašnjim promotorom, ali čini se kako će se u ring vratiti na „Ryad seasonu“.

Event su otvorili borbom Furyja i Ngannoua, a nadali su se kako će za 23. prosinca imati Usika i Furyja, međutim kako je to otpalo, nadaju se pokrpati rupu ovom priredbom. Hrgović i Bakole već su nekoliko puta bili u kombinacijama, jednom čak i sjeli za pregovarački stol, ali su pregovori otpali jer je Bakole odustao.

 ..

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider