Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
real madrid doznao protivnika

Zoran Mamić u polufinalu klupskog SP-a: Razbili prvaka Afrike, čeka ih River Plate

Al Ain se na ovo prvenstvo plasirao kao prvak zemlje domaćina, a izbacio je već drugog protivnika.

Zoran Mamić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Al Aina s hrvatskim trenerom Zoranom Mamićem plasirali su se u polufinale Svjetskog klupskog prvenstva, koje se održava u UAE, nakon što su u četvrtfinalu svladali tuniski klub Esperance s 3:0.

Al Ain se na ovo prvenstvo plasirao kao prvak zemlje domaćina. U pretkolu su boljim izvođenjem kaznenih udaraca prošli novozelandski Team Wellington, da bi u četvrtfinalu s lakoćom dobili afričkog prvaka.

Pogotke su postigli Mohamed Ahmad (2), Hussein El Shahat (16) i Bandar Mohammed (60). Klub iz UAE-a je za nagradu dobio polufinale s južnoameričkim prvakom River Plateom.

Nogometaši japanske Kashime Antlers također su se plasirali u polufinale pobjedom protiv meksičke Guadalajare s 3:2. Azijski prvak Kashima će u polufinalu 19. prosinca igrati s Real Madridom, a dan ranije igraju Al Ain i River Plate.

Santiago Bernabeu se poklonio najboljem na svijetu: Gromoglasne ovacije za Modrića Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić sa suigračima (Foto: AFP) +2 Luka Modrić i Sergio Ramos (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX