Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mladi napadač Cityja

On je nova španjolska zvijezda: S dva pogotka utišao je San Siro i nadmašio legendarnog napadača Furije

Španjolska je osigurala plasman u finale Lige nacija koje će igrati protiv boljeg iz ogleda Belgije i Francuske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska je šokirala aktualnog europskog prvaka Italiju u spektakularnom polufinalu Lige nacije na San Siru, slavili su sa 2:1 i tako osigurali plasman u finale.

Junak susreta bio je dvostruki strijelac Ferran Torres, 21-godišnji napadač Manchester Cityja koji nastavlja obarati nevjerojatne rekorde.

U 17. minuti susreta Španjolci su poveli nakon sjajne akcije koja je krenula iz posljednje linije. Strijelac je bio mladi Torres koji je sjajno pospremio loptu iza Donnarummnih leđa.

Prvi pogodak Ferrana Torresa možete vidjeti OVDJE.

Pred kraj prvog poluvremena Italija je ostala s igračem manje nakon što je kapetan "Azzura" Leonardo Bonucci zaradio drugi žuti karton. Samo pet minuta je trebalo Španjolcima da povise vodstvo na San Siru, a strijelac je ponovno bio Torres.

Akcija je krenula iz posljednje linije, nakon nekoliko dodavanja lopta je završila na lijevoj strani terena, ponovno je ubacio Oyarzabal za mladog napadača Cityja.

Drugi pogodak Torresa možete vidjeti OVDJE.

Torresu nije bilo teško još jednom pospremiti loptu u domaću mrežu, bio je to njegov 12. pogodak u 21. nastupu za španjolsku nogometnu reprezentaciju.

Primjerice, legendarni španjolski nogometaš Fernando Torres zabio je 11. pogodak tek u 31. nastupu za reprezentaciju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider