Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zezancija Galacticosa

Legenda Reala i hrvatski zet pohvalio se golišavom fotografijom: "Debeli" Ronaldo i Roberto Carlos uključili se u trolanje

Legendarni stoper Real Madrida Fernando Hierro podijelio je na društvenim mrežama fotografiju s plaže, što je izazvalo reakcije bivših mu suigrača Ronalda i Roberta Carlosa…

Fernando Hierro, Luis Figo, Claude Makelele i Ronaldo (Foto: Afp)

Legenda Real Madrida i dugogodišnji kapetan Kraljevskoga kluba Fernando Hierro, koji je u posljednje dvije godine u vezi s hrvatskom novinarkom koja živi i radi u Madridu Fani Stipković, a najavljena je i svadba ovog ljeta na rodnoj joj Korčuli, objavio je na društvenim mrežama fotografiju koja je privukla pozornost njegovih bivših suigrača iz ere Galacticosa - Ronalda i Roberta Carlosa.

Mo Farah Šokantna priča jednog od najvećih atletičara: "Ovo nije moje pravo ime, nisam čovjek koji mislite da jesam" divider

Hierro provodi godišnji odmor na Ibizi, pretpostavljamo sa svojom boljom polovicom, pa je odlučio objaviti fotografiju s plaže kako bi pokazao u kakvoj je formi.

Hierro je danas 54-godišnjak, a prema viđenom, čini se da se nije zapustio. Ronaldo i Roberto Carlos ipak su ga odlučili malo trolati.

Ronaldo i Roberto Carlos trolali Hierra

Aktualni predsjednik i vlasnik Valladolida, Ronaldo, među prvima je reagirao na fotografiju bivšeg suigrača:

"Sjajna forma, brate", napisao je genijalni brazilski napadač, koji je tijekom igračke karijere bio poznat po iznimnoj atletskoj građi, no nakon završetka karijere poprilično se opustio i česta je meta zadirkivanja nogometnih fanova.

U zezanciju se uključio još jedan brazilski as iz minulih vremena, sjajni lijevi bek Roberto Carlos, koji ne samo da je pohvalio Hierrovu fizičku formu već ga je i pozvao da je zamijeni sa slasnim obrokom.

Dani Alves, Lionel Messi i Luis Suarez Legenda rafalnom paljbom po Barceloni: Ogorčen je na katalonski klub, dvaput su mu dali košaricu divider

"U dobroj si formi, kapetane, veliki zagrljaj. Otići ćemo svi zajedno jedan dan na ručak da se vratimo na tvoju težinu", autoironično je napisao Carlos i dodao nekoliko nasmijanih emotikona.

Ne znamo je li to povezano s time što je u vezi s novinarkom, no Hierro je u posljednje vrijeme prilično aktivan na društvenim mrežama.

Primjerice, Instagramu zna objaviti fotografije sa slavnim prijateljima poput Rafe Nadala, Luisa Figa, Carla Ancelottija, pa, među ostalima, i Ronalda i Roberta Carlosa.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider