Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Burno na Otoku

Real pronašao alternativu za Hazarda, ali to nije sve, rivali iz Manchestera u bitci za tinejdžersku senzaciju

Engleski mediji javljaju kako bi se Real Madrid mogao okrenuti Felipeu Andersonu iz West Hama kao alternativnoj kupovini ako ne uspije dovesti Hazarda.

Christian Eriksen i Felipe Anderson (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Čekićari bi se mogli suočiti s borbom oko zadržavanja najveće zvijezde i ključnog igrača Felipea Andersona ako Real ne uspije u naumi da dovede Belgijca Edena Hazarda, piše Daily Mail.

Povratak Zidanea na Bernabeu izazvao je brojna nagađanja tko bi sve mogao doći i napustiti Real Madrid. Jedna od glavnih želja svakako je Hazard. Međutim, pojavile su se sumnje nakon odbijanja ponude od 60 milijuna funti. A visoko na listi Realovih želja našao se veznjak West Hama.

U međuvremenu, jedan izvor tvrdi da postoji ''vrlo jaka mogućnost'' da u Madridu vidimo igrača Tottenhama Christiana Eriksena. Danski veznjak ima još samo 18 mjeseci ugovora i već neko vrijeme traju pregovori o njegovim uvjetima, dok je istovremeno njegov suigrač i kapetan Harry Kane već potpisao novi ugovor.

Luka Modrić i Zinedine Zidane (Foto: AFP) Sve se mijenja zbog Zidanea: Real otima Barci "već dogovoreno" pojačanje i dovodi zamjenu za Modrića divider

Tottenham navodno razmatra transfer Ryana Sessegnona, a cijena se kreće oko 25 milijuna funti. Za Spurse će biti važno ostati u normalnim granicama, s obzirom na to da imaju troškove od oko 850 milijuna funti za novi stadion.

Gradski rivali iz Manchestera bacili su pak oko na 16-godišnjeg veznjaka Benfice Ronalda Camaru, portugalsku tinejdžersku senzaciju koja se nalazi i na radaru Barcelone. City navodno vodi u utrci zbog činjenice da bi se nadareni Portugalac mogao naći u renomiranoj akademiji i raditi pod Guardiolom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider