Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Riječi hvale

Veznjak Reala divi se Modriću: "Stalno se zafrkavam s njim oko jedne stvari"

Federico Valvere nahvalio je kolegu iz veznog reda Real Madrida, Luku Modrića.

Casemiro, Luka Modrić, Toni Kroos i Federico Valverde (Foto: Afp)

Uoči finala Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola koji se igre ove subote, 28. svibnja u Parizu od 21 sat, veznjak "kraljevskog kluba" Federico Valverde dao je veliki intervju u kojem je progovorio i o Luki Modriću.

Upitali su ga novinari španjolskog lista Marca kako je dijeliti svlačionicu i teren s kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije.

"Nevjerojatno. Zadovoljstvo je vidjeti kako igra, zadovoljstvo je imati ga za suigrača, zadovoljstvo je vidjeti što sve daje za grb ovog kluba", otkriva Valverde koji nije štedio komplimente na Modrićev račun.

"Uvijek se zafrkavam s njim. Ne znam kako ću doživjeti njegove godine jer već sad završavam utakmice s bolovima u cijelom tijelu. Mislim da je Luka svima nama uzor", zaključio je uruguvajski veznjak koji je prošlog ljeta produžio ugovor s Realom do 30. lipnja 2027. godine.

Valverde, koji prema stranici Transfermarkt vrijedi 65 milijuna eura, karijeru je započeo u urugvajskom Penarolu, nakon čega je igrao za drugu momčad Real Deportiva iz La Corune.

Od sezone 2018./19. član je Real Madrida.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider